top of page
cesar-n_elle-header.jpg

Het hart van je huis

web arrow.png

De keuken is er allang niet meer alleen om te koken. Het is een plek waar je creatief kan zijn, maar waar je ook tot rust kan komen met een goed glas wijn. Hier komen mensen samen en worden de beste gesprekken gevoerd. Zo vormt deze bijzondere plek het hart van je huis.

69C0C3F7-9FE1-46A5-9FB8-C0E70EC0DD52_1_2
Cesar keukens

Cesar keukens

Een keuken moet passen bij het huis en vooral bij de gebruiker. Het moet geschikt zijn voor de kookliefhebber en geliefd door de design fanaat. Het perfecte keukenontwerp heeft voor mij dan ook een functionele indeling, gecombineerd met strakke en zuivere lijnen. 

Daarom werk ik voor de keukens samen met Cesar. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit, de veelzijdigheid van materialen en de mogelijkheid tot maatwerk, waardoor de ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan moderne keukens, luxe keukens en industriële keukens. Van kookeiland tot complete keuken; met Cesar bied ik keukens met een uniek ontwerp en kwaliteit, en door de veelzijdigheid passend in elk budget. 

web arrow.png
Italian design
RF interior design_Cesar_made in italy_e

Gemaakt met passie, 

kwaliteit en traditie.

web arrow.png

Cesar Keukens is een echt familiebedrijf uit Pramaggiore (Italië). Al meer dan vijftig jaar wordt met passie en vakmanschap gewerkt aan ieder detail. En met resultaat: de kwaliteit van het materiaal is onmiskenbaar. Zo wordt het raamwerk van de kasten bijvoorbeeld gemaakt van panelen met de hoogste waarde van vochtbestendigheid. Hierdoor zijn de keukens van Cesar extreem duurzaam.  

Cesar keukens kitchens intarsio .jpeg
RF interior design_Cesar_maxima_2.2.jpg
collectie

De collectie.

web arrow.png

De design collectie van Cesar is zeer veelzijdig. Zo kan iedere keuken op maat gemaakt worden naar jouw smaak en wensen.  De verschillende programma’s kunnen met elkaar gecombineerd worden voor het ultieme effect. 

Unit

RF interior design_Cesar_N_elle_marble.j

Intarsio

Maxima 2.2

N_Elle

Cesar-intarsio.jpg
Milieu

Gemaakt met respect 

voor de natuur. 

web arrow.png

Bij Cesar Keukens staat de mens en de natuur centraal. Daarom maken ze gebruik van innovatieve oplossingen om de natuur en de gezondheid van de consument te beschermen. Zo gebruiken ze ecologische Idroleb platen die zeer weinig formaldehyde uitstoten, en (gerecycled) hout met het FSC® keurmerk, waardoor er 10.000 bomen per dag bespaard worden. 

mood-cesar.jpg

Plannen voor een nieuwe keuken? 

Laten we kennis maken. 

bottom of page