top of page
rf-interieur-interieur-header

Van interieuradvies

 tot totaalinrichting...

web arrow.png

Duurzaam en tijdloos, verfijnt en comfortabel dat is wat u aanspreekt. 

Zowel voor de totaalinrichting van jouw woning als voor aparte ruimtes sta ik voor je klaar. 

Een tijdloos, warm en sfeervol interieur. 

web arrow.png

Mijn ontwerpen zijn gericht op comfort, warmte, intimiteit en sfeer. Je moet je immers lekker thuis kunnen voelen in je nieuwe interieur. 

 

Ik werk graag met mooie, natuurlijke materialen en puur vakmanschap. Ook is Italiaans design een grote inspiratiebron voor mij. Tegelijkertijd houd ik van verfijning en minimalisme, maar wel met genoeg persoonlijkheid en gezelligheid. 

 

Bij mij vind je niet alleen maar de kostbaarste optie. Mijn uitgangspunt is om voor de beste kwaliteit te gaan en de meest duurzame optie te kiezen. Ik ben transparant over de prijzen en geef je eerlijk advies over welke optie het beste bij je past. 

rf-interior-design-interieur-mood-knoll-platner
MIjn Service
rf-interior-design-interieur-moodboard

Klaar voor jou interieur project,  

groot of klein.

web arrow.png

Wil je aan de slag met je interieur? Ik kan het gehele project begeleiden of je helpen met een bepaald onderdeel. Alleen een advies nodig? Dan kun je bijvoorbeeld bij mij terecht voor een nieuw ontwerp voor de woonkamer, een lichtadvies of een kleuradvies.

 

Ook is het mogelijk om het gehele project 'turnkey' uit handen te geven. Dit omvat o.a. het licht- en technische plan, de lay-out van de leefruimtes, het selecteren van de materialen en de meubels. Door gebruik te maken van mijn netwerk van vakmensen wordt de kwaliteit van het project gegarandeerd. Daarnaast heb je tijdens het hele project het voordeel van één aanspreekpunt. 

 

Indien gewenst kan ik ook nauw samenwerken met door jou aangedragen professionals. Ik vervul dan een aansturende en begeleidende rol en zorg dat het project volgens het ontwerp wordt uitgevoerd. Ieder project wordt tot in detail gerealiseerd zoals wij dat van tevoren hebben afgesproken. 

rf-interior-design-interieur-beb_italia-t
Sourcing

Voor jou op zoek naar 

de perfect bank. 

Het meubelaanbod is overweldigend waardoor het vinden van bijvoorbeeld de juiste bank een hele opgave kan zijn. Door mijn ervaring weet ik wat er te koop. Je kunt me inhuren als je 'personal shopper’ en maak samen met mij de beste keuze. 

web arrow.png

Interieur plannen? En benieuwd naar mijn ideeën?  

Laten we kennis maken. 

bottom of page