top of page

Co-creation.

web arrow.png

Een interieur is een heel persoonlijk iets. Jouw inrichting moet helemaal bij je passen en voor jou werken. Daarom leer ik je graag goed kennen voordat we aan de slag gaan.

Dat begint al bij de eerste ontmoeting en het uitwisselen van ideeën. Wie ben je? Wat doe je graag? En wat vind je belangrijk? Dankzij deze hechte samenwerking komt jouw droominterieur tot leven.

Ik luister naar jouw woonwensen en smaak, en vertaal deze naar passende materialen, kleuren en meubels. Het resultaat is daardoor uniek en persoonlijk, maar altijd in harmonie van kleur en verhoudingen. 

fullsizeoutput_1692.jpeg
Mijn verhaal

Mijn verhaal

web arrow.png
Raymond-Franken-portrait.jpg

De interesse voor interieur en vormgeving heb ik al van jongs af aan, mede ingegeven door een creatieve vader, die prachtige keukens ontwerpt. Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik er mijn werk van heb gemaakt.

Ik heb jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij o.a. Mobilia en EDHA Interieur, waar ik hele diverse interieurs heb mogen ontwerpen. 

Het is mijn passie om voor mijn opdrachtgevers de beste mogelijke (interieur) oplossingen te bedenken met een zorgvuldige selectie van materialen. Ik creëer graag een vertrouwensband met iedere klant, door toegewijde aandacht en een openhartige aanpak. Dankzij deze persoonlijke benadering bereik ik elke keer een verrassend resultaat, die de verwachting vaak overtreffen. 

Wil je weten wat ik voor je kan beteken. Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Raymond Franken 

Wat ik doe

Van advies tot

maatwerk interieur tot

turnkey realisatie.

web arrow.png

Ik begeleid intensieve project en evengoed help ik klanten op een bepaald onderdeel van een project of met deel adviezen. Daarbij kunt je denken aan; een nieuw ontwerp voor de woonkamer of een lichtadvies al dan niet voorzien van een lichtplan. 

Het realiseren van turnkey projecten omvat o.a. het licht- en technische plan, de lay-out van de leefruimtes, het selecteren van de materialen en de meubels.  Door gebruik te maken van mijn netwerk van vakmensen wordt de kwaliteit van uw project gegarandeerd.

 

Indien gewenst kan ik ook nauw samenwerken met door jouw aangedragen professionals. Ik vervul dan een aansturende en begeleidende rol en bewaak dat de uitvoering overeenkomt met het ontwerp. 

Uw project, of deze nu groot is of klein wordt gerealiseerd zoals wij dat van tevoren hebben afgesproken.  

IMG_4819.jpeg
Werkwijze

Wat je van mij kunt verwachten.

RF-interior-design_edited.jpg
web arrow.png

Graag zet ik jouw woonwensen, groot of klein, om in een smaakvolle werkelijkheid. Hierbij respecteer ik de planning en het budget. Ik begeleid je met plezier en met kennis van zaken, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering. De afspraken die wij maken zijn transparant, en de prijzen inzichtelijk. Daar sta ik voor.    

  1. totaal ontwerp & realiastie

  2. realisatie door vakmensen

  3. transparante prijzen

  4. professionele aanpak

  5. heldere afspraken vooraf

  6. realistische planning (vooraf)

bottom of page