top of page
rf-interior-design-verlichting-header

Sfeerplan

web arrow.png

Voor de ene ruimte is verlichting puur functioneel, en voor de andere creëert het de sfeer. Het zorgt ervoor dat het interieur goed uitkomt en dat alles op elkaar aansluit. Ik noem het lichtplan dan ook graag een sfeerplan, omdat het zo bepalend is voor een sfeervol interieur. 

rf-interior-design-verlichting-hollow-modular-lighting

Sfeer en ambiance

web arrow.png

Een sfeervol interieur begint bij een goed doordacht lichtplan. Verlichting heeft verschillende functies in een woning. Voor de ene ruimte is het functioneel en voor de andere is het sfeer. Het vormt voor mij het uitgangspunt bij het maken van een lay-out.

 

Verlichting brengt alles samen en zorgt dat het interieur goed uitkomt maar het meest belangrijke het brengt sfeer. 

Van goede verlichting heeft u iedere dag profijt het is goed dit vakkundig te laten uitvoeren met een lichtplan op maat.   

lichtplan

Van een compleet lichtplan of 

lichtadvies.

web arrow.png

Ik maak graag een compleet lichtplan voor jouw interieur. Zo zorg je voor verlichting die voor iedere ruimte het juiste effect creëert en tegelijkertijd een geheel vormt met de rest van het interieur. 

 

Geen behoefte aan een uitgebreid lichtplan maar een enkele kamer van verlichting voorzien? Dan voorzie ik je van een doordacht en creatief lichtadvies. 

rf-interior-design-verlichting-lichtplan
cesta-santa-cole
Cesta | Santa & Cole
Slimme verlichting

Slimme verlichting, comfort en bedieningsgemak. 

web arrow.png

Slimme verlichting is niet meer weg te denken uit de wereld van interieurs. Door middel van een centraal en overzichtelijk systeem kun je niet alleen gemakkelijk de verlichting bedienen, maar ook het woonklimaat, de intercom en het mediasysteem voor de hele woning.

Wanneer het buiten schemerig wordt schakelt de verlichting automatisch aan met de juiste sfeer, en zodra je naar bed gaat schakel je de verlichting met één klik op de knop uit. Ook kunnen ruimtes automatisch worden verlicht zodra je deze binnenkomt. Het ultieme wooncomfort! 

verlichting-Trizo-aust-in
Aust-in adjustable | Trizo 21

Interesse in een creatief en doordacht lichtplan? 

Maak dan een afspraak. 

bottom of page